goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
weddingplanner, kosten weddingplanner, weddingplanner inhuren

Goedkoop trouwen en een weddingplanner

Het lijkt niet bij elkaar te passen? Zo goedkoop mogelijk willen trouwen en een weddingplanner inhuren? Met goedkoop trouwen bedoelen we natuurlijk, trouwen zoals jij het wilt, met een beperkt budget maar niet inleveren op de romantiek, gezelligheid en feestelijkheid van je trouwdag. Je hebt gekozen voor een financieel verantwoorde trouwdag en past een weddingplanner daar wel bij?

Eerst de kosten, gemiddeld gaat 10% van je budget op aan een weddingplanner. Gemiddeld, sommige weddingplanners komen aanmerkelijk goedkoper uit en anderen zullen dit percentage flink overschrijden. Het is zoeken op het internet naar de mogelijkheden bij de verschillende weddingplanners en prijzen vergelijken. Bedenk of je een complete dag door een weddingplanner wilt laten organiseren of liever kiest voor een ceremoniemeester. In dit laatste geval zal een weddingplanner je op de trouwdag zelf bijstaan maar helpt minder bij de organisatie vooraf.


Goedkoop en toch een weddingplanner

Het lijkt best duur, 10% van je budget uitgeven aan een weddingplanner. Bedenk eens hoeveel uren je kwijt bent aan het organiseren van je trouwdag. Een heel voorzichtige schatting is ongeveer 200 uur. Daar moet je hoe dan ook vrije dagen voor op gaan nemen. Zoeken naar een geweldige trouwlocatie, een trouwjurk, trouwdecoraties, trouwbedankjes en een onvergetelijke bruidstaart. Hierbij kan een weddingplanner je helpen, dat scheelt niet alleen heel veel tijd maar is ook goed voor je budget.

Iedere goede weddingplanner heeft connecties met verschillende leveranciers, winkels en trouwlocaties en kan de beste deal voor je maken. Daarbij kan een weddingplanner je ook helpen om binnen je budget te blijven. Wanneer je toch denkt te bezwijken voor een geweldige, maar ver buiten je budget vallende, bruidstaart dan is een weddingplanner in staat om je alternatieven te geven. Alternatieven die vaak net zo leuk, en soms nog leuker zijn.

Voordelen van een weddingplanner

Een weddingplanner inhuren heeft meer voordelen, het scheelt in de trouwstress. Dat heeft natuurlijk weinig met de kosten te maken maar zorgeloos genieten van de mooiste dag in je leven is ook heerlijk. Geen zorgen of de catering wel op tijd is, de band klaarstaat, het bruidsboeket er stralend uitziet, de bruidstaart op tijd wordt geleverd, de trouwauto op de afgesproken tijd voor de deur staat, de trouwdecoraties precies zijn zoals jij wenst. Een weddingplanner neemt je al die zorgen uit handen.

Veel weddingplanners kunnen de rol van ceremoniemeester op zich nemen.

Heb je een organisatietalent in je familie- of vriendenkring dan kun je deze ook vragen om ceremoniemeester te zijn, dan hoeft de weddingplanner alleen de voorbereiding te doen, dat is goedkoper. Neem in ieder geval als bruidspaar niet deze rol op je, het is de bedoeling dat jullie alleen genieten op deze speciale dag.


home © goedkooptrouwen.com - weddingplanner, kosten weddingplanner, weddingplanner inhuren