goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
Goedkope trouwringen, goedkoop trouwringen, trouwringen witgoud, trouwringen juwelier, trouwringen hand

Goedkope trouwringen vinden

Goedkope trouwringen vinden is minder moeilijk dan het lijkt. De keuze is enorm maar daardoor kun je ook goed vergelijken. De belangrijkste eerste stap is om te beslissen van welk materiaal de trouwring gemaakt moet zijn. Wil je een gouden trouwring, liever witgoud, zilver, platina, een trouwring van staal, titanium of een combinatie van verschillende materialen. Witgoud is duurder dan 'gewoon' goud, een platina trouwring is een dure ring maar onverwoestbaar. Een zilveren trouwring is goedkoop maar slijt makkelijker. Staal of titanium trouwringen worden gezien als de goedkoopste optie. Maar het is niet alleen het materiaal dat de prijs bepaalt. Een simpele, gladde trouwring is goedkoper dan een ring met edelstenen. Een combinatie van edelmetalen verhoogt de prijs van de trouwring ook.


Tips voor het vinden van een goedkope trouwring

We hebben het al geschreven, het materiaal van de ring bepaalt de prijs maar er zijn meer factoren die een rol spelen. Veel bruiden gaan voor een diamant in een trouwring en wie geeft ze ongelijk. Maar er zijn meer edelstenen die in een trouwring verwerkt kunnen worden. Een topaas, vooral de blauwe staat mooi in een ring of misschien een mooie groene smaragd, het zijn edelstenen die goedkoper zijn dan een diamant. Juwelier of edelsmid? Het is niet waar dat een edelsmid perse duurder zou zijn dan een juwelier. Dit ligt helemaal aan jullie wensen, het grote voordeel van een edelsmid, een trouwring precies zoals jij wenst. Tot nu toe ging het om nieuwe ringen maar misschien past een antieke trouwring veel meer bij jou. Het is superromantisch, origineel en soms zeker een goedkope optie.

Aan welke hand draag je een trouwring

Er zijn geen regels voor het dragen van een trouwring. Een trouwring aan de linkerhand of aan de ringvinger van je rechterhand, het is maar wat jij gemakkelijk vindt. De eerste trouwringen worden gemaakt in het oude Egypte en van edelmetaal was geen sprake, waarschijnlijk waren ze van riet. De Romeinen brachten de trouwringen naar Nederland. De ring werd aan de ringvinger van de linkerhand gedragen. Door die vinger liep de 'vena amoris', de ader van de liefde die rechtstreeks naar het hart gaat. Katholieke bruiden dragen de trouwring meestal aan de linkerhand, Joodse bruiden aan de rechter maar dit is een gewoonte, geen vaste regel. Wil je praktisch zijn dan draag je de ring links wanneer je rechtshandig bent en rechts wanneer links je favoriete hand is. Prettig voordeel is dat de ring daardoor ook minder slijt.


home © goedkooptrouwen.com - goedkope trouwringen