goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkope trouwmuziek, bruiloft dj inhuren kosten, dj inhuren kosten, live band huren

Goedkope trouwmuziek

Trouwmuziek hoort bij je trouwdag, goedkoop is het meestal niet. Hoe vind je goedkope trouwmuziek? Trouwmuziek bepaalt de sfeer op je trouwdag, je kunt echt niet zonder, het is daarom goed om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Op welke momenten heb je muziek nodig: voor de trouwceremonie, de trouwreceptie, het trouwfeest in de avond en misschien wil je ook achtergrondmuziek voor het trouwdiner. Inderdaad, het lijkt veel maar er zijn genoeg manieren te bedenken om het betaalbaar te houden. Je muzieksmaak doet er wat dat betreft niet zoveel toe, van klassiek tot rock, genoeg ideeën voor muziek, ook met een klein budget. Het belangrijkste is om te bepalen wel deel van je budget voor de muziek is (en je aan dat budget houden). Daarna, wil je een live band, een DJ inhuren of het helemaal zelf doen.


Trouwmuziek, live band of DJ

Trouwmuziek tijdens je trouwfeest of de trouwreceptie zal je grootste zorg zijn. Zelf doen, een live band inhuren of een DJ. Voor een live band is veel te zeggen, ze kunnen inspelen op de stemming in de zaal, de sfeer er goed inbrengen en geven een echt optreden. Een live band kan alleen nooit het enorme repertoire hebben dat een DJ wel heeft. Een DJ is vaak goedkoper dan een live band, het repertoire is uitgebreider en hij of zij kan inspelen op veel verschillende muzieksmaken. Ga samen een keer luisteren bij een optreden en maak dan pas je keuze. Een live band moet je liggen wat betreft de muziekkeuze en het geluid, een goede DJ kan een zaal opzwepen en een geweldig feest maken, maar laten we eerlijk zijn, ook breken. Vraag ook rond in je familie- en vriendenkring naar ervaringen met live bands en een geweldige DJ.

Trouwmuziek, zelf regelen

De goedkoopste optie is natuurlijk om het zelf te doen, gewoon al je favorieten op je Ipod. Het grote voordeel is dat je afspeellijsten kunt maken voor ieder onderdeel van je trouwdag. Je hoort alleen de muziek de je zelf hebt uitgekozen en dit maakt een trouwdag heel persoonlijk. Je moet in dit geval wel zorgen voor een goede muziekinstallatie. Soms is die aanwezig op de locatie maar vaak zul je die moeten huren. Een muziekinstallatie huren is niet extreem duur en zeker veel goedkoper dan het inhuren van een live band of DJ. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je ook lichtinstallaties huren, beslist nodig is het niet, maar wel leuk. Tenslotte, wanneer je een vriend(in) hebt die in de weekenden regelmatig als DJ werkt kun je vragen of deze de muziek voor jullie trouwdag wil verzorgen. Bijkomend voordeel is dat je waarschijnlijk geen muziek- of lichtinstallatie hoeft te huren.


home © goedkooptrouwen.com - goedkope trouwmuziek