goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkope trouwlocatie, goedkope trouwlocaties

Goedkope trouwlocatie

Hoe vind je een goedkope trouwlocatie? We bedoelen hier goedkope trouwlocaties voor de trouwceremonie, een goedkope locatie voor je trouwfeest, trouwreceptie en je trouwdiner. Het allereerst, (het is natuurlijk een inkopper) hoe korter je gastenlijst, hoe goedkoper de trouwlocatie. Het maakt een heel verschil of je een zaal moet huren voor een paar goede vrienden en familie of voor een grote groep trouwgasten. Voordat je ook maar op zoek gaat naar een locatie, bedenk wat je belangrijk vindt. Wil je een trouwlocatie in een prachtige, rustieke omgeving, wil je liever de drukte van de stad, is het belangrijk dat er een goede keuken is, wil je een echt diner of is een buffet voldoende. Waar wil je veel geld aan uitgeven en waaraan liever iets minder? Wanneer je antwoorden hebt op al die vragen dan kun je gaan zoeken naar een trouwlocatie.


Een goedkope trouwlocatie vinden

Trouwen op een maandag of dinsdag is goedkoper dan op vrijdag of zaterdag. Trouwen in de zomer is duurder dan in de minder populaire wintermaanden. Vrijwel iedere trouwlocatie zal zijn prijzen aanpassen aan het tijdstip en het seizoen. Op veel trouwlocaties kun je zowel de trouwceremonie houden als ook het trouwfeest, de trouwreceptie en het diner. Meestal is het goedkoper om zo'n combinatie te boeken dan verschillende locaties te huren. Je gasten zullen het geweldig vinden want het is niet nodig om van de ceremonie naar de trouwreceptie te rijden. Vraag wel eerst of de locatie die je wilt huren een officiële trouwlocatie is, iedere gemeente heeft hiervoor eigen regels. Het is mogelijk om een trouwlocatie voor één dag aan te vragen, daarvoor vraag je toestemming aan de gemeente waarin je trouwt, begin hier op tijd mee want het is een procedure die veel tijd kost.

De goedkoopste trouwlocaties

Trouwen in de achtertuin? Het lijkt goedkoop om te trouwen in je eigen tuin, die van je ouders of aardige vrienden. Bedenk wel dat wanneer je hier voor kiest er ook andere kosten zijn. Het weer is altijd onvoorspelbaar en een aantal partytenten geen overbodige luxe. Daarnaast moet je misschien tafels en stoelen huren, een muziekinstallatie en eventueel het servies voor het diner (al zouden we hier kiezen voor een buffet of barbecue). Reken daarom eerst uit of dit voor jullie een goedkope optie is. Denk buiten de kaders! Wanneer de achtertuin niet geschikt is, wil je buiten feesten dan is een park misschien wel geschikt, soms kun je ruimtes huren in het plaatselijke museum, is een grote schuur van vrienden wel als feestzaal te decoreren, heeft een wijkvereniging een zaal die ook om te toveren is tot een gezellige feestruimte.


home © goedkooptrouwen.com - goedkope trouwlocatie, goedkope trouwlocaties