goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkope trouwdecoraties, vlaggen, ballonnen, confetti trouwdag, rozenblaadjes, deurbord, loper huwelijk, lampionnen trouwdecoratie

Vlaggen voor je trouwdag

Met vlaggenlijnen kun je snel en goedkoop een feestruimte, tuin, hek, woning of straat versieren. Vlaggenlijnen zijn er in veel verschillende kleuren en geven snel een feestelijke sfeer. Kies je voor de kleuren van je trouwdag, voor klassiek wit of wat uitbundiger zilver? Voor buiten gebruik je natuurlijk het best vlaggen die weerbestendig zijn maar voor binnen kun je ieder materiaal gebruiken.

Ballonnen voor je trouwdag

Feestelijke ballonnen om je trouwdag nog vrolijker te maken! Mooie witte ballonnen, hartvormige ballonnen met 'I love you', ballonnen in alle kleuren. Ze zijn mooi op je trouwlocatie en ook als tafeldecoratie. Wanneer je groots uit wilt pakken kun je met een aantal ballonnen een ballonnenboog of pilaar maken. Daarnaast zijn er schitterende en handige folieballonnen.

Rozenblaadjes bij je huwelijk

Rozenblaadjes om mee te strooien in plaats van rijst. Rozenblaadjes zijn daarnaast leuk als tafeldecoratie en geven een romantische sfeer aan je huwelijksnacht. Bestrooi het bed met rode rozenblaadjes voor een geweldig effect. Natuurlijk niet alleen in het rood, wat denk je van een regen van gouden rozenblaadjes, schitterend zilver of net als je trouwjurk, stralend wit.

Lampionnen als trouwdecoratie

Lampionnen zijn geweldige decoratie voor een zomerse bruiloft, de mooie kleuren geven gelijk een feestelijke en romantische sfeer. Natuurlijk zijn ze ook mooi voor binnen tijdens je trouwfeest. Gebruik voor de veiligheid geen kaarsen maar elektrische lampionstokjes met een lichtje. Neem lampionnen in de kleuren van je trouwdag of kies voor elegante witte.


Lopers voor je huwelijk

Wat is er leuker en romantischer dan voor één keer over de rode loper te gaan op deze speciale dag? Om als een prins en prinses naar het altaar te lopen. Natuurlijk kun je kiezen uit meer dan rood. Past een fuchsia, blauwe, groene, witte, zwarte of misschien wel gele loper beter bij je huwelijksdag dan neem je één van deze kleuren.

Confetti voor je trouwdag

Confetti in de mooiste kleuren en niet alleen om mee te gooien. Confetti is te gebruiken in plaats van rijst maar ook als goedkope tafeldecoratie. In een handomdraai maak je van een tafel een feesttafel met je lievelingskleuren of de kleuren van je trouwdag. Confetti is te koop in alle kleuren van de regenboog en jouw favoriete kleur zit er vast bij.

Deurbord bij een huwelijk

Een prachtig deurbord maakt onmiddellijk duidelijk dat het vandaag een speciale dag is. Combineer een deurbord met enkele leuke vlaggenlijnen, je woning ziet er gelijk heel feestelijk uit. Ga je voor romantisch deurbord met duiven of hartjes of kies je liever voor een meer traditioneel huldebord, voor iedere smaak is er wel een bord voor op de deur.

home © goedkooptrouwen.com - goedkope trouwdecoraties