goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkope huwelijksbedankjes, trouwbedankjes, bedankjes, huwelijksbedankjes maken, originele huwelijksbedankjes

Goedkope huwelijksbedankjes

Goedkope en originele huwelijksbedankjes voor bruidsparen die willen trouwen met een beperkt budget, het is mogelijk. Huwelijksbedankjes geef je gasten aan het eind van je trouwdag, na de trouwreceptie of het trouwfeest. Er zijn veel originele ideeën en heel veel geld hoef je er niet aan kwijt te zijn. De trend is een snoepbuffet, dit kun je zo goedkoop (en zo duur) maken als je zelf wilt. Je hebt veel snoep nodig, het liefst in de kleuren van je huwelijk, opscheplepels en voldoende schalen om al dat lekkers op uit te stallen. Geef de gasten kleine zakjes of doosjes waarin ze het snoep mogen scheppen. Je kunt kiezen voor kleine zakjes van tule maar het is goedkoper om papieren zakjes te gebruiken. De gekleurde snoepjes staan ook nog eens geweldig op de tafel. Wil je liever geen snoepbuffet dan kun je ook koekjes of kleine cakejes op tafel zetten. In elk geval zullen alle kleine gastjes door deze smakelijke snoep verrassing dol op je zijn na dit feest.


Originele huwelijksbedankjes

Traditioneel maar ook origineel, bruidssuikers in een klein tule zakje als bedankje. Andere snoepjes die je ook kunt gebruiken zijn: snoephartjes, pepermuntjes, manna (gekleurde, gepofte rijst),kleine chocolaatjes, jelley beans of natuurlijk M&M's. Bij sommige bedrijven kun je snoepjes bestellen met jullie naam erop. Overigens is het niet beslist nodig om tule of organza te gebruiken. Bij online winkels voor bedankjes zijn blikjes, kleine potjes of reageerbuisjes met dop te koop die je met een eigen tekst kunt laten bedrukken. Wil je de zoetigheid vermijden, denk dan eens aan zakjes met bloemzaadjes. Je kunt ze verpakken in een klein zakje van tule of eventueel organza, mooi lint erom en je hebt al een geweldig bedankje. Om bij het groen te blijven, kleine plantjes met een lint erom of een potje met geurende kruiden.

Leuke trouwbedankjes

De goedkoopste trouwbedankjes maak je zelf, dat is wel duidelijk. Snoepjes, kleine plantjes moet je natuurlijk kopen maar het inpakken van de bedankjes kun je zelf doen. Wil je het helemaal zelf aan de slag, dan kun je kleine cupcakejes maken en in een doosje doen. Het kost tijd, je hebt waarschijnlijk wel vriendinnenhulp nodig maar het is super goedkoop. Wat je ook zelf zou kunnen maken zijn kleine zeepjes die je kunt verpakken in gekleurd karton met lint. Weet je niet zeker of je dit aankunt dan kun je natuurlijk eerst een workshop hierin volgen. Nodig een vriendin uit om mee te gaan die je later kan helpen met de grote klus. Deze vonden we ook leuk, geef aan een goed doel. Wanneer je later ook bedankkaarten wilt versturen dan is het een bijzonder gebaar. Met de kaarten bedank je de gasten voor hun aanwezigheid en je financiële bijdrage zal zeer op prijs worden gesteld door je favoriete goede doel.


home © goedkooptrouwen.com - goedkope huwelijksbedankjes, trouwbedankjes, bedankjes, huwelijksbedankjes maken, originele huwelijksbedankjes