goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkope bruidstaart, bruidstaart maken, kosten bruidstaart

Wat kost een bruidstaart

Je wilt een goedkope bruidstaart, tenminste een bruidstaart die binnen je budget valt? De kosten voor een bruidstaart zijn gemiddeld tussen de €150 en €500. De meeste banketbakkers rekenen een prijs per persoon en daarnaast afleverkosten, maak daar goede afspraken over. Een bruidstaart is het middelpunt van je trouwreceptie en het 'aansnijden van de taart', een geweldig fotomoment. Een traditionele bruidstaart heeft drie lagen en is wit, het is de taart van de bruid. De moderne bruidstaart heeft verschillende vormen, van hartvormig tot rechthoekig. Een bruidstaart hoort bij je trouwdag maar heb je een beperkt budget dan zijn er genoeg manieren om een geweldige taart te serveren die naast goedkoop ook mooi, romantisch en vooral lekker is.


Een bruidstaart zelf maken

Je kunt een bruidstaart zelf maken. Het belangrijkst is natuurlijk wel dat je enig baktalent moet hebben of iemand in je familie/kennissenkring hebt die ervaring heeft. Twijfel je daaraan, begin er dan niet aan. Andere ideeën om binnen je budget te blijven zijn er genoeg. Bestel een eenvoudige, drielagen taart die je zelf versiert met bloemen en bestel een taarttopper op het internet. Ook andere taarten kun je gebruiken als bruidstaart, denk aan een fototaart of een mooie verjaardagstaart. Verjaardagstaarten kunnen erg lijken op een bruidstaart en zijn vaak een stuk goedkoper. Helemaal hip is om cupcakejes te gebruiken als vervanging voor de bruidstaart. Ze zijn vaak iets goedkoper dan een complete bruidstaart. Heb je baktalent, bak ze dan zelf, eventueel met hulp van enkele handige vriendinnen.

Nog meer tips voor een goedkope bruidstaart

Naast kleine cupcakejes zijn er ook petit fours bij de banketbakker te bestellen. Het zijn hele kleine gebakjes die een leuk alternatief zijn voor zowel een bruidstaart als cupcakejes. Grote schalen petit fours op een receptietafel zien er ook nog eens geweldig uit. De volgende manier om te besparen is een kleine bruidstaart bestellen en de gasten kleine cakejes te serveren met dezelfde smaak en icing. Het 'aansnijden van de taart' is dan wel mogelijk en je gasten krijgen eenvoudiger cakejes die lijken op de taart. En als laatste de allereenvoudigste manier om op de bruidstaart te besparen, minder gasten uitnodigen. Het is een beetje een open deur intrappen maar minder gasten is een enorme besparing op je grootste kostenpost, eten en drinken.


home © goedkooptrouwen.com - goedkope bruidstaart, bruidstaart maken, kosten bruidstaart