goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop vrijgezellenfeest, goedkoop vrijgezellenfeest mannen, goedkoop vrijgezellenfeest vrouwen

Een goedkoop vrijgezellenfeest organiseren

Een vrijgezellenfeest wordt georganiseerd door vrienden en vriendinnen van het bruidspaar. Vaak neemt een ceremoniemeester of getuige het voortouw. Een vrijgezellenfeest kun je zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Het kan vrij goedkoop en dat doet niets af aan het feest. Een etentje hoort er meestal wel bij maar dat kan ook in een 'gewone' brasserie of je houdt het helemaal in eigen hand en organiseert een 'American Party', barbecue of picknick. In plaats van een dag je vermaken op een racebaan kun je ook samen een speurtocht met opdrachten maken. Het belangrijkste is dat het vrijgezellenfeest past bij de aanstaande bruid en bruidegom. Voor een creatieve bruid kies je geen bungeejumping en een sportieve bruidegom sleep je niet mee naar een kookworkshop. Een vrijgezellendag duurt ongeveer een hele dag en begin op tijd met de organisatie want het is wel de bedoeling dat iedereen die dag vrijhoudt in zijn/haar agenda.


Goedkoop vrijgezellenfeest vrouwen

Het is goed om te beginnen met het budget, de bruid betaald niet zelf, het totaalbedrag moet dus later gedeeld door het aantal vriendinnen. De één zal iets minder te besteden hebben dan de ander maar bewandel de middenweg hierin. Op het internet zijn veel aanbieders te vinden van vrijgezellenfeesten voor vrouwen. Vergelijk eerst de verschillende aanbiedingen, de prijzen variëren enorm. Veel kun je ook zelf doen en wanneer je het zo goedkoop mogelijk wilt houden zal dat ook moeten. Er is niets mis met een vrijgezellenfeest aan huis, bij de bruid thuis is overigens uitgesloten maar er is vast wel iemand met een grote woonkamer in de vriendinnengroep. Kies voor een zelfgemaakte 'high tea', een DVD met een tranentrekkende romantische film, voldoende hapjes, drankjes en natuurlijk blijft iedereen slapen. Een 'ouderwetse' pyjamaparty is ook een feest.

Goedkoop vrijgezellenfeest mannen

Stoere vrijgezellenfeesten genoeg te boeken, van abseilen, karten, paintball, raften, een ballonvaart tot minder stoer misschien, een wijn- of bierproeverij. Kies wat bij de bruidegom past en je zit altijd goed. Vergeet niet om het vervoer te regelen en het is niet de bedoeling dat de bruidegom zelf de auto pakt! Zelf kun je een speurtocht met opdrachten bedenken, in veel steden kun je ze ook kant-en-klaar kopen en ze zijn niet duur. Het is wel de bedoeling dat de aanstaande bruidegom herkenbaar is als het 'feestvarken' maar bedenk wel dat niet iedereen houdt van in het middelpunt staan. Om verkleed als Superman een middag op een terras te zitten kan ook een straf zijn. Het diner kun je reserveren in een leuk restaurant maar een enorme barbecue bij één van de gasten in de tuin is ook geweldig. Tenslotte, een vrijgezellenfeest is nooit op de avond voor de trouwdag, het is wel de bedoeling dat de bruidegom uitgerust voor het altaar staat.


home © goedkooptrouwen.com - goedkoop vrijgezellenfeest, goedkoop vrijgezellenfeest mannen, goedkoop vrijgezellenfeest vrouwen