goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop trouwvervoer, trouwauto, verhuur trouwauto, huur trouwauto

Goedkoop trouwvervoer

Wanneer je hebt besloten dat je huwelijk goedkoop en binnen een laag budget moet vallen dan is de huur van een trouwauto misschien net teveel. Trouwvervoer is niet de grootste kostenpost van je trouwdag maar kan toch een aardig gat slaan in je kleine budget. We hebben het tenslotte nog steeds over goedkoop trouwen op deze site. Wat ben je kwijt voor de huur van een mooie trouwauto? Dat ligt volledig aan je wensen. De meeste verhuurders van trouwauto's rekenen een prijs per uur, sommigen hebben een starttarief waar nog kilometers bijgeteld moeten worden en huren zonder chauffeur scheelt natuurlijk ook. Er zijn alternatieven voor de huur van een trouwauto. Denk bijvoorbeeld aan een trouwkoets, een motor, scooter, fiets of bakfiets, riksja, te paard, skeelers, (stads)bus of heel simpel, lopen met je gasten.


Alternatief trouwvervoer

Voorop staat, wanneer je altijd gedroomd hebt om in een lange, witte limousine met chauffeur naar de kerk gebracht te worden, doen! Dat betekent wel dat je op een ander deel van je trouwdag moet bezuinigen. Wil je dat niet, dan moet je ander vervoer overwegen. Je kunt in je eigen auto rijden, pimp deze dan wel op met trouwbloemen en/of linten. Misschien heb je wel iemand in je familie of vrienden/kennissenkring met een geweldige oldtimer, vragen mag natuurlijk altijd. Ben je sportief dan kun je gewoon op de fiets gaan, je skeelers onderbinden of een step pakken. Iedereen kan natuurlijk steppen of fietsen maar wees zeker van je skeelerkwaliteiten, je wilt zonder kleerscheuren aan je trouwdag beginnen. Wanneer de afstand tussen de verschillende trouwlocaties te lopen is dan is wandelen, eventueel samen met je gasten, ook een optie.

Nog meer alternatieven voor trouwvervoer

Is er uitstekend openbaar vervoer in de plaats waar je trouwt dan kun je ook met de bus. Trouw je op het platteland en kun je goed paardrijden, niets leuker dan te paard aankomen. Bij dit laatste geldt ook, alleen doen wanneer je er zeker van bent dat je het er zonder kleerscheuren afbrengt. Trouw je aan het water? Misschien kan je wel een boot lenen van een vriend en dat mag best wel een roeiboot zijn! Moet je ook voor vervoer van je trouwgasten zorgen? Ja, voor sommige gasten zal je vervoer moeten regelen maar niet voor iedereen. Je zorgt voor het vervoer van je ouders, je directe familie, je getuigen, de ceremoniemeester, bruidskinderen, voor iedereen die je niet kunt missen op deze belangrijke dag. Het betekent niet dat je iets moet huren maar wanneer je opa geen auto meer rijdt, dan zorg je dat hij met iemand mee kan rijden.


home © goedkooptrouwen.com - goedkoop trouwvervoer