goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop trouwfotoalbum, trouwalbum maken, fotoalbum maken

Goedkoop trouwfotoalbum

een goedkoop trouwfotoalbum maak je zelf. Trouwfoto's kunnen een behoorlijke hap uit een beperkt budget nemen. We zijn absoluut voor het inhuren van een professionele fotograaf en het trouwalbum kun je daarna gewoon zelf maken. Bespreek van te voren met de trouwfotograaf dat je zelf het maken van een trouwfotoalbum op je wilt nemen en welke foto's je absoluut gemaakt wilt hebben. Detailfoto's van je bruidsboeket, een groepsfoto van de bruidsmeisjes, zwart-wit of kleurenfoto's, foto's van de decoraties, de bruidstaart of foto's van de ringen op het ringkussen. Vraag de foto's op een DVD en leef je daarna uit in een persoonlijk trouwfotoalbum. De hoeveelheid trouwfoto's zal eerst een overweldigende lading zijn. Hoe kies je nu uit al die leuke trouwfoto's de mooiste en hoe maak je daar een oogverblindend trouwfotoalbum van. We geven je enkele tips om je op weg te helpen.


Een trouwalbum maken

Begin met het bekijken van trouwalbums van vriendinnen en doe ideeën op. Op veel trouwbeurzen laten trouwfotografen ook voorbeelden zien van trouwalbums, ook een gelegenheid om te zien hoe je het aan zou kunnen pakken. Al die geweldige foto's op de DVD zou je waarschijnlijk het liefst in het album willen verwerken maar dat is onmogelijk en onhandig. Je zult uit al die trouwfoto's een keuze moeten maken. Begin met de volgorde. Wil je de foto's chronologisch, dus vanaf de aankomst van de bruidegom met je trouwboeket tot het einde van de dag. Liever beginnen met foto's van jullie samen of met groepsfoto's? Bekijk dan de DVD en haal alle foto's eruit die je absoluut niet in je trouwalbum wilt en probeer de resterende te groeperen. Foto's tijdens de trouwceremonie, foto's van de receptie, het diner, enz.. Vergeet ook niet te kijken naar de gasten waarvan je een foto wilt hebben in je album: je ouders, grootouders, je beste vrienden of collega's.

Maak je trouwfotoalbum

Om het geheel tot een trouwalbum te maken heb je albumsoftware nodig en er zijn genoeg bedrijven die het aanbieden. Kijk op verschillende sites wat de mogelijkheden zijn, download enkele programma's en kies wat voor jou werkt. Wil je liever toch gaan voor het inplakken van foto's of er meer een persoonlijk scrapbook album van maken? Zoek dan een mooi album in een winkel en kijk naar wat je mooi vindt maar vooral ook naar duurzaamheid. Een trouwalbum wordt veel bekeken en je wilt wel dat het er prachtig uit blijft zien. Overigens is het een leuk idee om naast het grote album enkele kleinere te maken voor bijvoorbeeld je ouders. Ook voor jezelf is het leuk om een kleiner album in je tas te hebben, mensen zullen de eerste weken toch veel vragen naar je trouwdag en het is leuk om dan enkele foto's te kunnen laten zien. Het kost veel tijd maar de kostenbesparing is enorm en bovendien, het trouwfotoalbum wordt zo helemaal naar jouw smaak.


home © goedkooptrouwen.com - goedkoop trouwfotoalbum, trouwalbum maken, fotoalbum maken