goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop trouwen in het buitenland, kosten trouwen buitenland, trouwen in het buitenland rechtsgeldig

Goedkoop trouwen in het buitenland

Goedkoop trouwen in het buitenland? Op een site die over goedkoop trouwen gaat lijkt het niet te passen. Een huwelijk in het buitenland hoeft niet duurder zijn dan een huwelijk in eigen land en, het zal je misschien verbazen, kan soms zelfs goedkoper zijn. Heb je altijd al gedroomd van een huwelijk in het buitenland, om de prijs hoef je het echt niet te laten. Bij een huwelijk in Nederland heb je een langere gastenlijst en hierdoor meer kosten voor de trouwceremonie, het trouwdiner, trouwfeest en eventueel de trouwreceptie. Wanneer je in het buitenland trouwt heb je een korte gastenlijst en dat is al een enorme besparing op je trouwbudget. Geen grote receptie, geen trouwfeest met veel gasten, geen peperduur trouwdiner. Bijkomend voordeel is ook dat je niet meer hoeft te reizen voor je huwelijksreis. Voorop staat dat je het prettig vindt om te trouwen met een beperkte groep familie en vrienden om je heen.


Kosten trouwen in het buitenland

De kosten zijn volledig afhankelijk van jullie wensen. Wil je een bescheiden ceremonie op het strand en daarna met je gasten een gezellig restaurant induiken. Ga je voor de luxe van een kasteeltje, een uitgebreid diner, kies je voor een verre locatie of is net over de grens al buitenland genoeg? Daarnaast zul je soms kosten moeten maken voor het verblijf van je gasten en wanneer je dit wilt, de reiskosten van de genodigden. Overigens is dit niet beslist noodzakelijk. Niet iedereen zal zich dit kunnen veroorloven en al heb je een korte gastenlijst, reis- en verblijfskosten kunnen je huwelijk duurder maken dan je wilt. De kosten voor de grote dag zelf zijn natuurlijk wel voor jullie. Onze tip: zoek een weddingplanner die de weg weet in het land waarin jullie willen trouwen. Het is vanuit Nederland altijd moeilijker om afspraken te maken en een goede weddingplanner kent alle leuke bedrijven en weet de regels voor trouwen in jouw favoriete land.

Trouwen in het buitenland rechtsgeldig

Een buitenlandse huwelijksakte is rechtsgeldig in Nederland. De huwelijksakte moet dan nog wel in het land waarin je bent getrouwd worden gelegaliseerd en tenslotte in Nederland worden geregistreerd bij de gemeentelijke basisadministratie. Wanneer je een weddingplanner hebt ingeschakeld dan zal die dat vaak voor jullie regelen maar zelf doen is ook eenvoudig. Ieder land heeft eigen regels voor buitenlanders om te trouwen, informatie kun je krijgen bij de ambassades van je favoriete land. Begin ruimschoots op tijd hiermee, de ambtelijke molens gaan soms traag, ook in het buitenland. Kom je toch in de problemen en blijk je papieren te missen, neem dan altijd contact op met de Nederlandse ambassade. Het lijkt een heel geregel maar het valt echt mee, wanneer je op tijd begint trouw je zorgeloos en superromantisch op je favoriete buitenlandse locatie.


home © goedkooptrouwen.com - goedkoop trouwen in het buitenland, kosten trouwen buitenland, trouwen in het buitenland rechtsgeldig