goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
goedkoop themahuwelijk, thema bruiloft, thema trouwen, thema sprookjes huwelijk

Trouwen met thema

Een goedkope bruiloft met thema, dat kan! Trouwen met een thema is trendy, vergt enige organisatie, maar hoeft beslist niet duur te zijn. Stel als eerste je budget vast en hou je daaraan, dat is waarschijnlijk je moeilijkste opgave maar een vastberaden bruidspaar kan dat. Kies dan het thema voor je bruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos, we geven je maar een paar leuke trouwthema's. Altijd al gedroomd van tule, tiara's, veel roze, een limousine waaruit je droomprins stapt, kies dan voor een huwelijk met een sprookjesthema met een prachtig kasteel als feestlocatie. Ben je dol op de sfeer van de kerstdagen, een ruimte vol kaarsen, flonkerend rood, goud en groen, dan is de Kerst een geweldig trouwthema. Het populairste themahuwelijk is een strandhuwelijk, misschien niet altijd even praktisch met het Nederlandse weer maar wel superromantisch. Kleuren zijn een leuk thema, je favoriete land of hou het simpel, trouwen op het platteland.


Thema bruiloft

Heb je het thema van je bruiloft samen bedacht dan kun je gaan nadenken over de invulling daarvan. Je kunt alle onderdelen van je huwelijk aanpassen aan je thema. Je trouwjurk, de trouwkaarten, je trouwlocatie, de decoraties, trouwbedankjes, het trouwfeest en zelfs de muziek. Als voorbeeld een 'groen' huwelijk, niet letterlijk de kleur groen maar een huwelijk waarbij je rekening houdt met het milieu en eenvoud voorop staat. De perfecte locatie daarvoor is een tuin, een park of, wanneer het seizoen een huwelijk buiten niet toestaat, een grote schuur. Je trouwjurk is dan eenvoudig, een vintage trouwjurk staat hier prachtig. Leuke bedankjes zijn kleine plantjes of zakjes met bloemzaadjes. Vraag voor de catering een plaatselijk bedrijf of doe het zelf. Decoraties zijn eenvoudig, veel bloemen en groen. De bruidstaart wordt gemaakt door de banketbakker om de hoek en de trouwkaarten zijn natuurlijk van gerecycled papier.

Is een themabruiloft duur?

Nee, trouwen met een leuk thema is niet duurder dan trouwen zonder. Trouw je op het strand dan is een simpele trouwjurk voldoende, heb je als thema een sprookje of een tijdperk dan kun je ook feestkleding huren. Vrijwel iedere trouwlocatie is om te toveren naar je trouwthema. Goedkope, simpele decoraties zijn ballonnen, lampions en grote kaarsen. Daarnaast kun je heel veel zelf doen en vraag vooral hulp aan vrienden en familie. Bedankjes zelf maken kan een enorme besparing opleveren maar kost veel tijd. Hier heb je hulp bij nodig want wanneer je meer dan 100 zakjes bruidssuikers wilt uitdelen dan is dat echt te veel om zelf te maken. Je zult merken dat iedereen het juist geweldig vindt om mee te denken over passende decoraties, hapjes, drankjes en je locatie. Al deze hulp maakt een themahuwelijk niet duur en zo kun je ook met een beperkt budget je droomhuwelijk organiseren.


home © goedkooptrouwen.com - goedkoop themahuwelijk, thema bruiloft, thema trouwen, thema sprookjes huwelijk