goedkoop trouwen

goedkoop trouwen
2ehands trouwartikelen
aanzoek
bruidegom
bruidskinderen
bruidsmeisjes
ceremoniemeester
dresscode
goedkoop bruidsboeket
goedkoop thema huwelijk
goedkoop trouwcadeau
goedkoop trouwdiner
goedkoop trouwfotoalbum
goedkoop trouwvervoer
goedkoop vrijgezellenfeest
goedkope bruidstaart
goedkope feestkleding
goedkope huwelijksreis
goedkope trouwaccessoires
goedkope trouwdecoraties
goedkope trouwfotograaf
goedkope trouwjurk
goedkope trouwkaarten
goedkope trouwlocatie
goedkope trouwmuziek
goedkope trouwreceptie
goedkope trouwringen
huwelijksbedankjes
huwelijksnacht
jouw goedkope trouwtips
trouwambtenaar
trouwdag entertainment
trouwen in buitenland
trouwgedichten
trouwkaart tekst
trouwtradities
weddingplanner

leuke huwelijkcadeaus
leuk cadeautje
leuke cadeau tips

huwelijk gerelateerd
leuke trouwtips
huwelijksjubileum tips
trouwgedichten
speciale trouwdag tips
bruidskinderen, kinderbruidsmode, bruidskinderenkleding, cadeau bruidskinderen, leuke bruidskinderen tips

Bruidskinderen op je huwelijk

Bruidskinderen op je huwelijk, kleine bruidsmeisjes, bruidsjonkers en natuurlijk bloemenmeisjes.

Ze zijn lief, zorgen vaak voor een paar vertederende en soms hilarische momenten.

De kleding van de bruidskinderen is meestal een miniversie van de kleding van het bruidspaar maar beslist nodig is dat niet.

Zorg er vooral voor dat de kleding makkelijk zit, geen kriebelende stolaatjes (hoe schattig het ook staat), strakke boorden, pijnlijke schoenen en lastige knoopjes. De kleding moet bij jullie kleding passen en de kinderen moeten het fijn vinden om te dragen. Jurkjes en kostuums voor de bruidskinderen koop je in winkels voor kinderbruidsmode, in een bruidsmodezaak of in een gewone kinderkledingwinkel. Het voordeel van een winkel voor kinderbruidsmode of een bruidsmodezaak is dat je gelijk kunt kiezen uit een ruim assortiment accessoires. Want ook dat vinden kinderen leuk.


Cadeau voor de bruidskinderen

Kinderen vinden het geweldig om gevraagd te worden als bruidsmeisje of bruidsjonker.

De hele dag als een prinsesje in een prachtige jurk rondlopen of in een stoer kostuum. Daardoor voelen ze zich heel speciaal.

Maar een trouwdag kan ook lang duren voor kinderen. De trouwceremonie, de trouwreceptie, het trouwdiner en niet te vergeten, talloze keren op de foto, een lange en vermoeiende dag voor kleine kinderen.

Laat ze merken dat ook jij het heel speciaal vindt dat ze op je trouwdag zijn. Kinderen vinden cadeautjes geweldig en een mooie herinnering aan deze speciale dag zullen ze heel erg waarderen. Zorg in ieder geval voor één blijvend cadeau, een armbandje of ketting, een mok met opdruk, een mooie foto in een lijst, een sleutelhanger met inscriptie, enz.. Daarnaast kun je denken aan kleine cadeautjes die ze in de loop van de dag krijgen, kleurboeken, stiften, leesboekjes, poppetjes en kleine spelletjes.

Taken voor bruidskinderen

Geef de bruidskinderen een echte taak.

Bruidsmeisjes mogen bloemen strooien of rozenblaadjes en misschien helpen met de sleep, bruidsjonkertjes die zorgen voor de ringen, deuren openhouden, de gasten helpen met het vinden van hun plaats, cadeaus aannemen en helpen bij het tekenen van het gastenboek.

Het zorgt ervoor dat ze zich niet gaan vervelen en dat ze zich belangrijk voelen. Geef ze zo af en toe de tijd om te dollen en te spelen.

Richt in de feestzaal een hoekje in voor de kinderen waar ze kunnen spelen, tekenen of knutselen. Misschien is er wel een klein speeltuintje bij de feestzaal maar je kunt ook overwegen om een springkussen of ballenbak voor de kleintjes te huren. Leuk is een grabbelton waarin ze in de loop van de dag enkele keren mogen grabbelen. Daarnaast is het een optie om een entertainer voor een uurtje in te huren, een poppenkastspeler, clown of goochelaar.

home © goedkooptrouwen.com - bruidskinderen